
AFHAALMENU
"Kerst en Nieuwjaar 2020"
by Paul De Soete
4 luxe hapjes
***
Gerookte eendenborst met gekonfijte ui, vijg,
bosvruchten gelei en gevriesdroogde framboos
of
Rauwe gravad lax zalm, rode biet en toets van zure room
***
Laag gegaard buikspek, gewokte sojascheuten,
gefrituurd rijstblad en soja siroop
of
Coquilles, pastinaak en basilicum coulis
***
Parelhoenfilet met gemarineerde rammenas, kegelwortel, gebraiseerd witlof,
zoete aardappel crème en bospaddestoelen saus
of
Kabeljauw met gesmoorde prei, crème van aardappel & garnalen & karnemelk,
inktvis kroepoek en jus van yuzu
***
Javanais, butterscotch caramel en tonka-chocolade
MENU MET DESSERT 50 EURO
MENU ZONDER DESSERT 45 EURO
AFHAALGERECHTEN
"Kerst en Nieuwjaar 2020"
Garnaalkroketten 2st - 15 euro
Garnaalkroketten 3st - 22 euro
Kreeft amoricaine (volledige) - 40 euro
Kreeft belle vue (volledige) - 40 euro
Kreeft belle vue (volledige) - 40 euro
Fruits de mer (zonder kreeft) - 40 euro
Fruits de mer royale (met halve kreeft) - 55 euro
AFHAALWIJNEN & CHAMPAGNE
"Kerst en Nieuwjaar 2020"
WITTE WIJN
Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Oostenrijk, 2019
25 euro
Raimat, Chardonnay (organic), Spanje, 2019
25 euro
I Sauvignon Blanc, Hongarije
20 euro
RODE WIJN
I Merlot, Spanje
20 euro
ROSE WIJN
I Rosé, Spanje
20 euro
CHAMPAGNE
Meiter brut
25 euro
BESTELLEN
U kan bestellen via E-mail / Telefoon / SMS / Whatsapp
Email: info@desoeterie.be
Paul: 0495 20 73 33 (NL)
Laura: 0477 59 68 95 (NL - FR - ENG)
AFHAALMOMENTEN
KERST (24 & 25 dec)
EERNEGEM
24 dec 9u - 12u. Bestellen vóór 19 dec 2020
UKKEL
24 dec 15u - 18u. Bestellen vóór 19 dec 2020
OVERAL IN BELGIË
Op aanvraag en indien voldoende volume
AFHAALMOMENTEN
NIEUWJAAR (31 dec & 1 jan)
EERNEGEM
31 dec 9u - 12u. Bestellen vóór 26 dec 2020
UKKEL
31 dec 15u - 18u. Bestellen vóór 26 dec 2020
OVERAL IN BELGIË
Op aanvraag en indien voldoende volume