AFHAALMENU
"Kerst en Nieuwjaar 2020"

by Paul De Soete

4 luxe hapjes
***
Gerookte eendenborst met gekonfijte ui, vijg,
bosvruchten gelei en gevriesdroogde framboos
of
Rauwe gravad lax zalm, rode biet en toets van zure room

***
Laag gegaard buikspek, gewokte sojascheuten,
gefrituurd rijstblad en soja siroop
of
Coquilles, pastinaak en basilicum coulis

***
Parelhoenfilet met gemarineerde rammenas, kegelwortel, gebraiseerd witlof,
zoete aardappel crème en bospaddestoelen saus
of
Kabeljauw met gesmoorde prei, crème van aardappel & garnalen & karnemelk,

inktvis kroepoek en jus van yuzu
***
Javanais, butterscotch caramel en tonka-chocolade

 

MENU MET DESSERT 50 EURO
MENU ZONDER DESSERT 45 EURO

AFHAALGERECHTEN
"Kerst en Nieuwjaar 2020"

Garnaalkroketten 2st - 15 euro

Garnaalkroketten 3st - 22 euro

Kreeft amoricaine (volledige) - 40 euro

Kreeft belle vue (volledige) - 40 euro

Kreeft belle vue (volledige) - 40 euro

Fruits de mer (zonder kreeft) - 40 euro

Fruits de mer royale (met halve kreeft) - 55 euro

AFHAALWIJNEN & CHAMPAGNE
"Kerst en Nieuwjaar 2020"

WITTE WIJN

Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Oostenrijk, 2019
25 euro

Raimat, Chardonnay (organic), Spanje, 2019
25 euro

I Sauvignon Blanc, Hongarije
20 euro

RODE WIJN

I Merlot, Spanje
20 euro

ROSE WIJN

I Rosé, Spanje
20 euro

CHAMPAGNE

Meiter brut
25 euro

BESTELLEN

U kan bestellen via E-mail / Telefoon / SMS / Whatsapp

Email: info@desoeterie.be

Paul: 0495 20 73 33 (NL)

Laura: 0477 59 68 95 (NL - FR - ENG)

AFHAALMOMENTEN

KERST (24 & 25 dec)

EERNEGEM
24 dec 9u - 12u. Bestellen vóór 19 dec 2020

UKKEL
24 dec 15u - 18u. Bestellen vóór 19 dec 2020

OVERAL IN BELGIË
Op aanvraag en indien voldoende volume

AFHAALMOMENTEN

NIEUWJAAR (31 dec & 1 jan)

 EERNEGEM
31 dec 9u - 12u. Bestellen vóór 26 dec 2020

UKKEL
31 dec 15u - 18u. Bestellen vóór 26 dec 2020

OVERAL IN BELGIË
Op aanvraag en indien voldoende volume